Blogi

Täällä kerromme matkailuautoilu kertomuksia omista reissuista. Välillä kaikki sujuu mallikkaasti, välillä sattuu ja tapahtuu. Kerromme myös mitkä asiat on missäkin leirintäpaikoissa ollut meidän mieleen ja mitä on ehkä puuttunut. Mutta muistutan, että kokemukset ovat vain meidän ja hyviin tai huonoihin kokemuksiin on montavtekijää vaikuttamassa. Sää on meille yksi tärkeä tekijä, joka vaikuttaa loman onnistumiseen.

Olimme varanneet etukäteen kolme yötä, olisi kyllä kaksi riittänyt. Alueen vieressä oli kalajalostamo, joka haisi ihan hirveälle mädälle kalalle/viemärille ja tuuli toi hajun sopivasti leirintäalueelle. Alkuun luulimme, että meidän auton vessan viemärit haisevat niin pahalle, että aloimme jo pesemään niitä.
Kylpylä oli kiva pieni ja varsinkin...

Olimme odottaneet syyslomareissua kuumeisesti. Serkkulikatkin oli lähdössä mukaan. Vihdoin koitti syysloman alku ja pakkasimme auton täyteen ruokaa ja vaatetta kuudelle. No ruokaa oli enempi kuin kolmeksi yöksi.
Varasimme ennakkoon kaksi yötä Kuopion Rauhalahdesta, mutta pääsimmekin lähtemään aiemmin kuin oltiin suunniteltu, joten pyyhälsimme ekana...

2.-3.9.2021 Lähdimme minilomalle kaksin mieheni kanssa opettelemaan oman auton saloja. Määränpääksi valittiin Heinolassa Heinäsaari camping, näytti kuvissa kivalta paikalta ja sijainniltaan sopivan lähellä, näin yhden yön reissuksi.